Hangolódjunk az ünnepekre!
2018. december 02. írta: Kis Henriett

Hangolódjunk az ünnepekre!

A mai nappal beköszöntött az adventi időszak, amit személyszerint imádok, mert ilyenkor kezdetét veszi a várakozás az otthon csinosítgatása, ünnepi fényekbe és illatba burkolása, ekkor valami megfoghatatlan meghittség lengi be a házat. Ami pedig még izgalmasabbá teszi ezt az egészet az a kozmetikumok színes-széles limitált választéka: testápolók, habfürdők, fürdőbombák, ajakápolók formájában. Az idei karácsonyra hangolódást 3 számomra kedves termékkel szeretném varázslatossá tenni.

20181202_102200.jpg

1. Alverde it's cold outside ajakbalzsam: Az alverde limitált kiadású ajakbalzsamjai valahogy mindig jól sikerülnek, gondoljunk csak a tavalyi eins zwei chai latte kiadásra. Az idei egy édesgyökér és bio-gyapotkivonatot tartalmazó brutál édes mályva illatú kis csoda, telis-tele apró pici arany csillámokkal, lágy színnel. Imádom, biztos, hogy az ünnepi esték egyik kedvenc terméke lesz és az ágyam állandó lakója. Természtesen a kamillás tesójához nem ér fel hatását tekintve, de mindeképp ajánlom, hogy próbáljátok ki. Kapható a DM-ben 399ft.

20181202_102548.jpg

2. Balea vanília chai és sütőtök ajakbalzsam: Talán ez fogta meg leginkább a figyelmemet a sütőtök miatt. Halvány narancssárga színe és lehelletnyi vanília illata van, de sajna a sütőtök nyomokban sem fedezhető fel benne. Hozza a szokásos balea minőséget, a kemény télre ápolás szempontjából igen-igen karcsú lesz a kicsike. Megtaláljátok a DM-ben 299ft.

balea-lippenpflege-vanilla-chai-kuerbis-202.jpg

*kép forrása:Pinkmelon

3. Labello mango shine ajakbalzsam: A 3 közül neki egyáltalán nincs karácsonyi hangulata és ráadásul a mangó az egyik olyan gyümölcs amit rühellek, de a kíváncsiság nagy úr alapon mégis a kosaramban landolt. Sajnos töményen érződik a mangó illata (aki szereti a mangót annak ez kötelező darab és nem fog csalódni benne), de szép fénye és csillogása van és valamivel jobban is hidratál, mint a többi tesója. A legtöbb hipermarketben és drogériában be tudjátok szerezni 499ft.

20181202_102440.jpg

 Sok-sok pusszancs és ölelés. Hamarosan találkozunk, de ha mégsem mindenkinek Szeretetben Gazdag Békés Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok! Millió csók: Heni 

screenshot_2018-11-20-10-55-00.png

süti beállítások módosítása