Hová tűnnek a megvalósulatlan álmok?
2015. augusztus 17. írta: Kis Henriett

Hová tűnnek a megvalósulatlan álmok?

Szertefoszlanak? Visszatérhetnek? Máshoz szállnak?         Ezer kérdést kíván ez az egy, de vajon hová mehetnek mikor nálunk zárt ajtón kopogtatnak?  Talán csalódottak, olyannyira mint mi magunkban, hogy hagytuk őket elmenni?

Egészen kislány korom óta arról álmodozok, hogy egy nap táncolni fogok, egy nagyon jó táncos leszek és az országot járom majd, no meg persze, hogy nemzetközi sikereket érek el. És tudjátok mi lett belőle? Igen, SEMMI!jaiuomn9za.png

Merthogy amikor meg kéne tenni az első lépést ami, olykor nehéznek tűnik, valamennyien visszalépünk. Egészen odáig mindennél élénkebb az akarat, de a ' Let's get busy' résznél visszatáncolunk. Miért? Mert attól tartunk, hogy az új dolog rengeteg lemondással járna a jelenlegi 'komfort zóna' életünkben, pedig a boldogság egyetlen lehetséges alternatívája, hogy meglépjük a félelmeinket, akkor aztán mindent mi irányítunk és nem lesz többé kérdés, vajon képes leszek-e új álmok megvalósítására?- persze hiszen ha egyszer sikerült, bármikor sikerülhet. 

Egyszer már elengedtem, de megfogadtam ha visszajön és ad még egy esélyt, nem állok ellen neki és belekezdek, hagyom, hogy boldoggá tegye az életemet.

És mi van akkor ha máshoz szállt ez a vágy? Ha valaki megkapta az álmomat és ő nem gondolkozott, hanem kapott a lehetőségen és most egy sikeres táncos? Akkor viszont örülnék ha tudnám, így alakult.

Mindezek ellenére én sem panaszkodhatom, mert ha létezik a karma és az 'álomvándorlás' ez esetben én egy idegen elszalasztott álmát kaptam, egy titkos fegyvert, ami az én életemet tette boldoggá ez pedig az: írás!

Ha már legalább egy dolog bogarat ültetett a füledbe és befészkelte magát a gondolataidba, ami mosolyt csal az arcodra ha csak rá gondolsz, akkor engedd át magad neki, mert ennek így kell lennie, tudod mit? Ő a te álmod, harcolj érte bármi áron, mert könnyen lehet, hogy mire észbe kapsz túl késő lesz.

Tedd meg magadért a boldogságodért, hogy célt nyerjen az életed, hogy ezáltal kiteljesedhess! Szükséged lesz egy nagy adag akaraterőre és önbizalomra, ja és az oroszlánszív; ezek minden bizonnyal kelleni fognak.mtty8rysrq.png

Nem nézel hátra a múlt már megtörtént, de elmúlt. Nem a jövőn kattogsz az még nincs azt most alkotod. Az egyetlen a jelen, a most, ezt kell úgy alakítanod, hogy a másik kettőre hatással legyél!

Most pedig nyisd ki a szíved, mert az álmok arra várnak, hogy beengedd őket!     Csak okosan! ;)

süti beállítások módosítása