Nincs Húsvét (EOS) tojás nélkül!
2022. április 18. írta: Kis Henriett

Nincs Húsvét (EOS) tojás nélkül!

20220417_135535.jpg

Kellemes Húsvétot kívánok Mindenkinek! Bevallom őszintén nagyon rám fért már ez a kis 4 napos pihenő, mert az utóbbi időben semmit sem tudtam pihenni. DE most itt a húsvét ez pedig remek alkalom arra, hogy bekuckózzak egy kicsit és non-stop jó filmeket nézzek, illetve haladjak a bloggal.

20220417_140004.jpg

Évek óta fontolgatom, hogy megírom a nagy EOS összefoglalót, de minden hónapban sikerült egy újabb darabot megvennem és olyan iramban gyarapodott a számuk, hogy nem akartam ezt elkapkodni. Csakhogy egy ideje, kb a koronavírus első hullámában, eltűntek az EOS-ok a boltok polcairól és webshopokból; fogalmam sincs miért nem lehet már őket kapni de nagyon szomorú vagyok. Pár hete a notinon és rossmannban ideiglenes jelleggel elérhető 1-2 fajta, így sikerült nekem is beszereznem még párat: a vaníliás-mentás, mangós, vaníliás és narancsos-citromos duót. Emellett persze a csapatom nagy része már összeállt az eddig nálunk itthon is kapható lehető legtöbb ízből amiket itt is láthattok.

20220417_140035.jpg

Az EOS-okról érdemes tudni, hogy 100% természetes alapanyagból készülnek, antioxidánsban gazdag E-vitamin, sheavaj, jojobaolaj szerepelnek az összetevők listáján, amik nyugtatják, hidratálják és puhává teszik az ajkakat. Különlegességük (a cuki alakjukon kívül), hogy steviát (édesítőt) tartalmaznak, így igazán finomak is. Van akinél ez az összetevő allergiás reakciót okoz!!

20220417_140112.jpg

Nagyon krémes, ámde kemény állagú a kis tojás ami valójában nem is olyan kicsi 7g kiszerelésű, nekem mind bejött eddig amit próbáltam: menta, kókusztej, mézdinnye, gránátalma-málna, sárgabarack, méz, cseresznyevirág, nyári gyümölcsök, áfonya, vanília, sütőtök, gyógyszeres mandarin, pezsgő, borsmenta, méz, tejkaramella, licsi-martini, meggy-tejszínhab, mézes-alma, ananász-passionfruit, kamilla, hemp, hemp-brownie, szamóca, szamóca-barack, s'more, sima íztelen, pink pearl, ph-ra változó színű, színezett balzsamok + a fent említett újoncok. Roppantmód sajnálom, hogy alig kaphatóak, folyton visszatérek hozzájuk, mániákusan gyűjtöm őket!

20220417_135934.jpg

süti beállítások módosítása