Relove by Revolution Glam Balm
2022. február 13. írta: Kis Henriett

Relove by Revolution Glam Balm

Amikor pár éve divatba jöttek az ilyen csomagolású kézkrémek és ajakbalzsamok, herótom volt a kiszerelésüktől, akár a régi fogkrémek, mindenesetre nálam egy krém legyen vagy pattintós kupakkal ellátva vagy tégelyes kiszerelésben és pont.

 20220212_140314.jpg

Node ahogy a trend egyre szélesebb körben nyert teret, akaratom ellenére engem is elért a hypehullám. Tavaly jelentek meg Pink Pandán a Revolution Glam Balm ajakbalzsamjai, 5 különböző illatban 990ft/db áron. Először a kókuszosat szereztem be majd a lila bogyós gyümis következett aztán a dinnyés, barackos végül az ananászos, viszonylag jó áron 500ft-ért sikerült hozzájuk jutnom.

20220212_140538.jpg

Szépek a színek, de a kókuszost leszámítva nekem a többinek van egy enyhe avas szaga, ennek ellenére hidratálás terén kiemelkedőek, ami meglepő pláne ha az összetevők listáját nézzük, aminek az élén rögtön a petróleum áll, utána a paraffin, parfüm és az ásványi olajok állnak. Ezekkel ellentétben viszont tartalmaz méhviaszt, jojoba és napraforgó olajat. Az állagát tekintve olyan akár a vazelin, a színük halvány felkenve semmi sem látszik belőle csak szépen fénylik. Alkalmanként körömágybőr balzsamnak is használom.

süti beállítások módosítása