EOS Dulce De Leche és Toasted Marshmallow ajakbalzsamok
2019. november 07. írta: Kis Henriett

EOS Dulce De Leche és Toasted Marshmallow ajakbalzsamok

Idén ünnepelte az EOS (Evolution Of Smooth) márka a 10. születésnapját, ez alkalomból pedig új ruhába öltöztek az ikonikus kis ajakbalzsamok és jó néhány új ízzel is bővült a család. Nyár végén a drogériákban kifuttatás volt, ahol alkalmam nyílt még néhány darabot beszerezni olcsóbban. Az új illatok között viszont a legnagyobb örömömre felbukkant 2 ellenállhatatlan darab:

20191031_090532.jpg

1. Dulce De Leche: ez egy latin-amerikai, spanyol édesség; tejkaramellás krém ízű, maga a balzsam nagyban hasonlít a pumpkin spice ízesítésűre, mézeskalács illatú. Imádom és tuti, hogy a legjobb barátom lesz az ünnepi időszakban.

20191031_091513.jpg

2. Toated Marshmallow: másnéven S'mores = pirított mályvacukor, ami azért keltette fel a figyelmem mert olyan nagyon tipikusan amerikai. Hihetetlenül émelyítően édes az illata, de nagyon szeretem használni mert finom!

20191031_091434.jpg

Összességében az EOS-okat nem feltétlenül azért használom mert felér egy Carmex-el, hanem mert finom édes és természetes, meg cuki a gömb forma. Ettől függetlenül szintentartásra tökéletes és kedélyjavítónak is kiváló, mondjuk annak picit drága. Nekem szépen ápolja az ajkaimat.

süti beállítások módosítása