Balea Japanese Blossom Ajakápoló Csomag
2019. május 28. írta: Kis Henriett

Balea Japanese Blossom Ajakápoló Csomag

Ajakápoló csomag 3 lépésben: radírozás, ápolás, hidratálás.

A csomag tartalma: ajakradír 15 ml, csillogó ajakbalzsam 15 ml, ajakmousse 15 ml.

Az ajakradír finoman radírozó cukorszemcsékkel gyengéden távolítja el az elhalt hémsejteket és kókuszolajjal segít megőrizni az ajkak természetes nedvességtartalmát. Kökörös mozdulatokkal masszírozza be az ajkak bőrébe, majd a maradékot öblítse le. Az enyhén csillámló ajakbalzsam selymesen puhává teszi az ajkakat és kihangsúlyozza az ajkak természetes szépségét. Ápoló receptúrája kókuszolajjal védi és ápolja az ajkakat. A kókuszolajjal és B5-provitaminnal gazdagított ajakmousse ideális esti bőráoláshoz, sminkeltávolítás után. Megvédi az ajkak érzékeny bőrét a kiszáradástól és ápolja a száraz bőrt.

20190520_141451.jpg

A tavalyi Balea Candy Lips ajakbalzsam szett, annyira elnyerte a tetszésemet és bevált, hogy a legújabb Japanese Blossom ajakápoló csomagért szinte repültem a DM-be. Kár, hogy sokat váratott magáról így majdnem mindennap beszaladtam lecsekkolni mizu??! Végül egy pár hete sikerült lecsapnom rá.

Mit is mondjak róla első benyomás alapján, minden várakozásomat alul múlta. Kezdve ott, hogy 5 euro helyett majd 2000ft-ért vesztegetik ez már nagyon feldühített. A csomagolás igényes, aranyos, cuki.

20190520_141545.jpg

A belbecs: ....... mindegyik terméknél első nyomásra sárga olajos, avas szagú cucc jön....pfujj..... (ezt betudtam annak, hogy a kókuszolaj szobahőmérsékleten olvad, folyik. Azóta kitapasztaltam és ha hűtőbe tesszük, pikk-pakk megdermed)

Az ajakradír, azt hittem nagyobbak lesznek benne a radírozó szemcsék, de nagyon aprók alig észrevehetőek, ha nagyon szárazak az ajkaim akkor nem elég, de egy átlag heti rutinba szépen beleépíthető és az olajos alap még ápol ami nagyon pozitív.

20190527_102844.jpg

#2 CSILLOGÓ!!! Ajakbalzsam.... sz.rt ez egy FÉNYLŐ szájfény, szintén olajos. Csillámpor egy deka sincsen benne, vagy csak az enyém volt egy selejtes példány.

És végül az ajakmousse, ömlik belőle az olaj és csak utána jön valami fehér masszív anyag, nem túl gusztusos, DE nagyon jól ápol!!!

20190523_145850.jpg

Minden külsöség és belsőség ellenére, nagyon szépen ápolják az ajkaimat az illatuk és ízük borzalmas, de nagyon gyorsan helyre rakják a cserepes ajkaimat, mondjuk a csillogó ajakbalzsam az egy hatalmas átverés!                Összességében nem tudom, hogy mi volt az alap koncepció mikor megálmodták ezt a limitált kiadást, de ez most nem sikerült. Sorry Balea!

20190523_150530-1-1.jpg

süti beállítások módosítása