Catrice Lip Treatment
2018. március 16. írta: Kis Henriett

Catrice Lip Treatment

Pizsama az ajkaknak

Sziasztok! Végre beköszöntött a tavasz, sajnos csak naptárilag, mert az időjárás még mindig a csúfabb arcát mutatja. Éppen ezért érkezett a legjobbkor a bejegyzés főszereplője a boltok polcaira, már alig vártam, hogy ebben a zord időben kipróbálhassam ezt a tápláló és hidratáló újdonságot: Catrice Lip Treatment with shea butter ajakbalzsamját.

20180315_123458.jpg

Nézzük először is a külsejét, ami azonnal rabul ejtett, hiszen egy az egyben egy luxus márka terméke ugrik be róla (szerencsére a catrice elérhető áron kínálja a termékeket a Rossmann és Müller drogériákban). Apró kis matt üvegcsében található a méhpempő állagú és illatú kence. A hab a tortán pedig, nem más mint a kupak ami rosegold színű és fényes, ......... ahhhhh egyszerűen csodálatos.                                                                                   

20180315_123350.jpg

Magáról a termékről: az üvegcse kialakítása szuper hiszen pont kényelmesen bele lehet nyúlni ujjal és kézmelegben a termék megolvad így könnyen kenhetővé válik. A citrusos illata nekem csak felkenés után érződik és elég hamar elillan. Az általam elképzelt krémes, sűrű, masszív állagú balzsam helyett, meglepő módon egy könnyed, kissé 'vizes' hatású terméket kapunk, ami bár kényelmes viselet, mégsem érzem azt a fajta hidratálást mit egy testesebb, nehezebb állagú ajakbalzsamnál. Még nem próbáltam ki a szeles időben, csupán itthon használtam, de attól tartok nem nyújtana megfelelő védelmet a téli időjárás viszontagságaival szemben. Vagy voltaképp ki tudja, eddigi tapasztalatom alapján szépen hidratálta a számat, úgyhogy nem ítélek külső alapján, elhamarkodottan. Hagyom még hadd bizonyítson! ;)         

20180315_123610.jpg                                                                                                                                                

Ha titeket is legalább annyira meggyőzött ez az ellenállhatatlanul cuki termék, siessetek beszerezni, mert limitált ideig kapható 1300ft-ért! 

Sokszor puszillak titeket!! :)  UI: Nagyon Boldog Névnapot Kívánok minden Heninek, Henriettnek és Henriettának!

süti beállítások módosítása