Helló drága Hajdúszoboszló!
2015. augusztus 29. írta: Kis Henriett

Helló drága Hajdúszoboszló!

Immáron nyolcadik éve, minden nyáron fő uticél az örök szerelmünk Hajdúszoboszló.

Azonban mára megszokott napi terveket követünk, mármint amíg az elején a város és a sétálóutca, valamint az Európa legnagyobb fürdőkomplexuma címét viselő strandjának felfedezése volt a cél, mostanság forgatókönyv pontosságú menetrenddel vetjük bele magunkat a nyaralásba. Lassan kezdek hozzászokni az egyébként nem létező km hiányom kielégítéséhez.

Csakhogy értsétek miről is beszélek: a fürdő a szállástól bő 2 km séta, ráadás az utóbbi években megrendezésre kerülő kamionos találkozó, ami + 1,5 km a fürdőtől (+ - 1 2 alkalom ha mondjuk esik az eső és haza kell ugranom a frizurámat rendbe tenni... meg ilyenek), /volt még persze drift/. Na egy biztos az idei nyaralás alatt a napi 10 km simán a lábunkban volt napvégére. 

Következő állomásunk a már hagyománnyá vált Szilágyi cukrászda, mert higgyétek el nekem itt van a legfincsibb kehely /meg a legbunkóbb kiszolgálás/.20150823_110021.jpg

És ha már sétálóutca, no meg boltok tömkelege, akkor nekem mint shopaholicnak be kell ugrani, helyesbítek elengedhetetlen a ruha vagy kiegészítő, vagy édes mind1 csak csillapíthassam mérhetetlen pénzköltési vágyamat, nincs is ezzel gond ha van akit úgy hívnak bank, ugye? Csak viccelek...., de tény az életemben 2 szent dolog van, a vásárlás és a kávézás a szeánsz.

Pár szó a strandról: hatalmas :), a tengerpart eszméletlen jó, meg bazi hideg, a napozóágyak a pálmafák alatt óhhh az egyenlőre álom, mert mindig teltházasak voltak. A termál víz isteni, úgy a 3/4 napot itt töltöm, ki nem lehet robbantani innen. A szingli csajoknak ajánlom az úszómestereket akár a Vogue lapjáról léptek volna ki, finom ételek, megunhatatlan feeling....... egyszóval tökéletes!20150821_162609.jpg

Az egészben a legjobb pedig, hogy mindig augusztusban vagyok itt, pont a hullócsillag záporos éjszakákat csodálhatom, egy klassz baráti társasággal, finom vacsora meg bor mellett.

Ha a bor elfogy, s mire legalább egy tucat hullócsillagot megszámoltam, búcsút intek a társaságnak, valamint a napnak és jó éjt. Másnap minden szépséges pillanata a nyaralásnak kezdődik előröl.

Találkozzunk legközelebb Hajdúszoboszlón, azon az estén, amikor a legtöbb hullócsillag lehull az égről egészen a földig! ;)

Puszillak titeket: Heni :)

Pár kép a napjaimról:20150821_162327.jpg20150822_111342.jpg20150822_111540.jpg

süti beállítások módosítása